miercuri, 4 august 2010

Biscuiti, fursecuri, tarte, briose, prajituri, paine

Tarta cu visine si custard cream (unt, smantana, faina, zahar brun, visine, frisca lichida, galbenus de ou)
Briose cu capsuni (unt, zahar, capsuni, faina, smantana)


Briose cu capsuni si banane (unt, zahar brun, banane, capsuni, faina, scortisoara, vanilie)

Biscotti cu alune de padure (ciocolata, unt, zahar, alune de padure, faina, cacao, cafea solubila)
Biscuiti cu unt (unt, faina, zahar) si biscuiti cu ciocolata si piper (ciocolata, unt, faina, piper, cacao, cafea solubila)
Biscuiti cu unt si Royal Icing (unt, faina, zahar, oua)
Fursecuri din ciocolata (ciocolata, cacao, unt, zahar, faina, oua, vanilie)
Sfere de ciocolata neagra (ciocolata neagra, zahar, unt, oua, zahar praf, faina)
 Biscuiti cu unt (reteta traditionala scotiana) (unt, faina, zahar)
Fursecuri cu ghimbir (unt, faina, zahar brun, miere, ghimbir, cuisoare, scortisoara, oua) (poza Cristina Nichitus)
 
Brownies cu capsuni


Paine de casa
Painici cu faina integrala, secara, alune de padure, capere, rosii cherry sau ghimbir, dupa cum iti este norocul
Baghete cu nuca
Baghete cu seminte de dovleac
Chifle cu unt

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu